Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Heaters Online Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Incalzitor Veito Blade 2kW, Carbon, IP55, aluminiu
1199 lei
Brand
Veito Blade
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fiecare componenta a panoului Veito Blade a fost atent conceputa pentru a oferi performante la standarde ridicate si de lunga durata completat de un design remarcabil. Carcasa din aluminiu extrudat, filament carbon testat pentru 10.000 ore de functionare, protectie la supraincalzire, gratar de protectie din otel inoxidabil 304.

Produsul beneficiaza de certificare TUV Germania

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern
Panourile VEITO sunt foarte economice, avand un randament de 99.9% (energie electrica > caldura) respectiv un raport de 92% (energie radianta) si 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Toate modelele vin echipate cu consola de fixare si cablu de alimentare cu stecher.

Produsul beneficiaza de certificare TUV Germania ( www.TUV.com ), organizatie care garanteaza respectarea standardelor de calitate, eficienta si siguranta.
Datorita filamentului de carbon NU incalzeste in mod direct aerul, ci doar corpurile solide din zona sa de acoperire, fara a consuma oxigen si fara a emana dioxid de carbon.

Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferi performante la standarde ridicate si de lunga durata completat de un design remarcabil. Carcasa din aluminiu extrudat, filament carbon testat pentru 10.000 ore de functionare, protectie la supraincalzire, gratar de protectie din otel inoxidabil 304 cu o durata indelungata de viata.

Panoul BLADE este realizat din materiale reciclabile, precum aluminiu si sticla si este un incalzitor elegant potrivit pentru iubitorii de aer liber.

Proiectate pentru utilizare comerciala (industriala) sunt ideale si pentru uz rezidential, pentru cei care isi doresc un produs de o calitate superioara.

Toate panourile BLADE si telecomenzile lor au aceeasi frecventa, astfel incat este posibil a controla mai multe panouri BLADE cu aceeasi telecomanda.

Gradul de protectie este IP55.

Pot fi setate 4 trepte de putere: 800W - 1200W - 1600W - 2000W.

Sunt potrivite pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior: apartamente, case, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, magazine, birouri, sali de sport, ferme, studiouri sau unitati de productie.

Specificatii Panou Radiant VEITO BLADE

Capacitate de Incalzire Putere Maxima [W] Spatiu Utilizat [mp] Sursa de Alimentare [220-240V] Dimensiuni [mm] Greutate [Kg] Siguranta Dispozitiv Metoda de Control Functie de Control
9000 BTU/h
2000
18-25
220 - 240
90x900x130
2.2

Pentru toate modelele VEITO, este disponibil un stand de fixare (suport tip picior), care simplifica utilizarea si amplasarea panoului radiant atat in incaperi cat si la exterior.

SUMAR

Veito Blade este un incalzitor elegant potrivit pentru iubitorii de aer liber. Conceput cu mare atentie la detalii, Blade  poate incalzi terasa chiar si in timpul iernii.
Capacitatea de incalzire poate fi setata pe 4 trepte de putere diferite (intre 800-2000 W).
Este potrivit pentru utilizare atat in interior, cat si in exterior.

Modelul Blade se caraterizeaza prin:

- Loc de amplasare. Poate fi montat in interior si exterior
- Putere 2000W
- Capacitate de incalzire 9000 BTU/h
- Suprafata optima de incalzire: 25 mp
- Filament carbon, net superior celor quartz.

Dotari:

- telecomanda
- afisaj LED
- 4 trepte de putere
- rezistent la apa
- protectie la supraincalzire
- certificat IP55 (protejat impotriva jeturilor de apa).

Locuri de montaj:

- Terase in aer liber;
- Gradini de iarna, verande, sere
- Sub umbrela, baruri in aer liber si chioscuri, foisoare
- Copertine, Pergole
- Restaurante, hoteluri si pub-uri
- Case, beciuri, terase, balcoane
- Locuri de munca in interior sau exterior
- Vestiare, zone pentru sport si fitness
- Cladiri istorice, castele, vile vechi, conace, case vacanta
- Piscine si spa-uri, centre de sanatate
- Biserici, sali de sedinta, birouri
- Showroom-uri, Sali de expozitie, magazine, piete
- Cabane.
Din Gura in Gura